Sähköinen taloushallinto ja muut tilitoimistopalvelut Turusta

Pyydä tarjous!

Heinoja Oy tarjoaa kattavat tilitoimistopalvelut, kuten sähköisen taloushallinnon käyttöösi Turusta. Tämän lisäksi tarjoamme perinteisiä kirjanpito- ja tilitoimistopalveluita sekä autamme yrityksen perustamisessa. Meillä
on taloushallinnosta yli 20 vuoden kokemus.


Olemme toimintamme aikana auttaneet parantamaan lukuisien yritysten taloutta. Ota sinäkin yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi!

Kirjanpito- ja tilitoimistopalvelut -ikoni

Kirjanpito- ja tilitoimistopalvelut

Kirjanpito- ja tilitoimistopalvelut ovat useista yksittäisistä palveluista rakentuva kokonaisuus. Klikkaa alla olevia linkkejä siirtyäksesi juuri kyseisen palvelun kohdalle. Voit tilata meiltä joko yksittäisen palvelun tai laajemman kokonaisuuden. Laajin kokemuksemme ja syvin osaamisemme on rakennusalan yrityksissä.

Sähköinen taloushallinto -ikoni

Sähköinen taloushallinto

Sähköisyys tekee yhteistyöstä tilitoimiston kanssa sujuvampaa.

Lue lisää
Palkanlaskenta-ikoni

Palkanlaskenta

Räätälöityä ja kustannustehokasta palkanlaskentaa.

Lue lisää
Osakeyhtiön perustaminen -ikoni

Osakeyhtiön perustaminen

Neuvomme ja opastamme osakeyhtiön perustamisessa.

Lue lisää
Toiminimen perustaminen -ikoni

Toiminimen perustaminen

Autamme yksinyrittäjää toiminnan rekisteröimisessä.

Lue lisää

Sähköinen taloushallinto

Tilitoimisto Heinoja Oy tarjoaa sähköisen taloushallinnon palvelut yrityksille ja yhteisöille Turun seudulla. Sähköisyys tekee yhteistyöstä tilitoimiston kanssa sujuvampaa, lisää ymmärrystä yrityksen taloudellisesta tilasta sekä helpottaa yrittäjän arkea. Sen vuoksi yhä useammat yrittäjät siirtyvät sähköisten palvelujen käyttäjiksi.

Yrityksen kannattaa valita kumppaniksi tilitoimisto, jolla on kokemusta ja osaamista juuri sähköisestä taloushallinnosta. Heinoja Oy on sähköisiin palveluihin erikoistunut, auktorisoitu tilitoimisto, joka palvelee asiantuntevasti yli 20 vuoden kokemuksella. Pitkä kokemus yhdistettynä nykyaikaisiin tietokoneohjelmiin ja -järjestelmiin takaavat tarkan ja tehokkaan palvelun.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää yritystäsi auttavista palveluista!

Palkanlaskenta

Heinoja Oy tarjoaa yrityksille parhaan vaihtoehdon palkanlaskennan hoitamiseksi. Toiminnon ulkoistaminen vapauttaa yrityksen resursseja oman liiketoiminnan edistämiseen. Tarjoamme yritysten tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Palvelumme sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille, jotka kaipaavat palkanlaskentaan korkeaa laatua. Toimimme kustannustehokkaasti ja tarvittaessa reagoimme muutoksiin nopeasti.

Palkanlaskennan ulkoistaminen säästää yrityksen aikaa ja rahaa. Se vähentää myös riskejä, kun toiminnoista huolehtii asiaan erikoistunut ammattilainen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Osakeyhtiön perustaminen

Hyvällä suunnittelulla ja oikeilla päätöksillä on mahdollista päästä pitkälle. Autamme kaikissa osakeyhtiön perustamiseen liittyvissä käytännön asioissa asiakirjojen laatimisesta rekisteröintiin. Yrityksen talouden vahva hallinta edellyttää henkilökohtaista kirjanpitäjää ja monipuolista taloushallinnan ohjelmistoa, jotka saat käyttöösi meiltä.

Kun suunnittelet osakeyhtiön perustamista, käänny puoleemme. Hyvä tilitoimisto on yrittäjälle arvokas kumppani, jonka avulla päivittäiset tehtävät muuttuvat huomattavasti helpommiksi. 


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää osakeyhtiön perustamisesta!

Toiminimen perustaminen

Heinoja Oy auttaa yksinyrittäjää toiminimen perustamisessa ja toiminnan rekisteröimisessä. Niiden hoitaminen itsenäisesti on usein työlästä ja aikaa vievää, joten kokenut tilitoimisto voi olla uudelle yrittäjälle suureksi avuksi. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella Turun seudulla.

Aloittavan yrittäjän muistilista on pitkä, sillä toiminimeä perustaessa on huomioitava useita asioita. Autamme esimerkiksi perustamisasiakirjojen laatimisessa ja sopivan yhtiömuodon valinnassa sekä opastamme viranomaislomakkeiden täyttämisessä. Kokeneena ammattilaisena varmistamme, että kaikki yksityiskohdat on hoidettu varmasti oikein.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystietomme

Kirjanpitotoimisto Heinoja Oy

Maariankatu 4 B
20100 Turku

Y-tunnus 0683436-4

 02 275 1900 

 toimisto@heinoja.fi


Laskutusosoite:

Verkkolaskuosoite: 003706834364

Välittäjän tunnus: 003708599126

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse