Palkan­laskenta

Toimivat ja räätälöidyt ratkaisut

Heinoja Oy tarjoaa yrityksille parhaan vaihtoehdon palkanlaskennan hoitamiseksi. Toiminnon ulkoistaminen vapauttaa yrityksen resursseja oman liiketoiminnan edistämiseen. Tarjoamme yritysten tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Palvelumme sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille, jotka kaipaavat palkanlaskentaan korkeaa laatua. Toimimme kustannustehokkaasti ja tarvittaessa reagoimme muutoksiin nopeasti.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Palkan­maksun ulkoistaminen

Yrityksen keskeisimpiä ja kriittisimpiä toimintoja ovat palkanlaskenta ja palkanmaksu. Meillä palkat ovat varmasti osaavissa käsissä, sillä vastuullamme on kymmenien yritysten palkkojen hallinta. Jatkuvasti kouluttautuva, palkanlaskentaan erikoistunut henkilökunta sekä nykyaikaiset laskentaohjelmistot takaavat ammattitaitoisen palvelun. Tunnemme toimialakohtaiset työehtosopimukset ja huolehdimme siitä, että työntekijät saavat palkat oikein ja ajallaan.

Palkanlaskennan ulkoistaminen säästää yrityksen aikaa ja rahaa. Se vähentää myös riskejä, kun toiminnoista huolehtii asiaan erikoistunut ammattilainen.